fb

Om Webfinanser

Redaktionen:
Reporter: Olov Andersson
Reporter: Birgitta Jönsson
0705- 46 44 41
newsdesk@webfinanser.com

Kontakta oss
Webfinanser.com
Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Email: info@webfinanser.com

Annonsering i Webfinanser sajt och nyhetsbrev

Banner
Storlek: 468*60 pixlar
Knapp, storlek: 120*60 pixlar
Rektangel, storlek: 450*260 pixlar
Annonsering i Webfinanser nyhetsbrev
För dig som vill annonsera i vårt nyhetsbrev finns det många alternativ att nå våra prenumeranter. Nyhetsbrevet går ut 1 ggr/dag 5 dagar vecka.
Banner (468x60)
Stortavla (140x350)
Textannonser
Textannonser Placeras i det redaktionella utrymmet mellan artiklar. Ni kan max använda 30 tecken i rubriken + 300 tecken i innehållstexten + länk till er sida. Vi förbehåller oss rätten att godkänna och neka innehållet.

- 1 utskick
- 5 utskick
- 20 utskick DR-utskick

Vill Ni nå våra kunder exklusivt så finns möjligheten att göra ett direktutskick per e-post.

Kontakt för annonsering
Webfinananser.com
krister.leimola@webfinanser.com

Ansvarsbegränsning

Webfinanser.com och dess grundare kan inte ställas till svars för vinster eller förluster som ni kan göra genom att använda information på vår webbsida och i våra nyhetsbrev. Aktiekurser kan förändras utan förvarning och därmed kan vi inte garantera tillförlitligheten av den information som finns presenterad hos Webfinanser.com Webfinanser.com och dess grundare får ingen kompensation av företagen representerade på portalen. Vi har inte heller någon samhörighet med de andra företagen på sajten. Att handla med aktier innebär ett risktagande. Då aktiemarknaden ändras snabbt, kan det innebära att riskfaktorn kan vara större vid handel med aktier som finns på sajten. Tidigare utveckling är ingen garanti för framtida resultat.

Webfinanser.com är ingen aktiemäklare, fond- eller optionskommissionär, aktierådgivare, fondrådgivare, köp- och säljrådgivare, investeringsrådgivare eller nyhetsbrev om investeringar. Vi har ingen anknytning till dessa och vi gör inga anspråk på att vara det. Webfinanser.com är inte ansvarig för tillförlitligheten av information, länkar och nyheter representerade på vår portal. All information och alla länkar i vår portal är av spekulativ karaktär och ska inte användas som underlag för investeringsbeslut. Vi rekommenderar er att kontakta er aktiemäklare, bank, fondförvaltare eller andra tillförlitliga källor innan ni beslutar er för att investera i aktier, fonder och andra säkerheter. Webfinanser.com’s besökare tar på sig allt ansvar vid köp av aktier, fonder, obligationer, optioner och andra värdepapper eller derivat som baseras på förslag och övrig information hämtade på vår webbsida genom länkar, nyhetsbrev eller andra kanaler.
Annonsbilliga resor