fb


2008-05-05 15:21

Play Rapport – din nyhetskanal på webben

| Mer
Nyheter händer hela tiden, inte bara 18 eller 19.30. På Play Rapport finns senaste nytt inom politik, kultur, sport, väder och regionalt – ständigt uppdaterat.

Medianyheter Tittarna kan se inslagen den följd som vi valt att publicera dem, eller bara välja de inslag de är särskilt intresserade av.

Efter ett par veckors framgångsrik testkörning av Play Rapport är det nu dags för lansering. Rapportredaktionen står bakom och garanterar den journalistiska kvaliteten och trovärdigheten. Detta sker i samarbete med alla SVT:s nyhetsredaktioner – nyhetsmaterial kommer från reportrar på
riks- och regionala redaktionerna, och från våra utrikeskorrespondenter och stringers.

Claes Elfsberg är programledare, tillsammans med flera andra erfarna nyhetsjournalister från Rapportredaktionen.

Med Play Rapport lanserar SVT sin andra nischkanal på webben. I december 2007 startade Play Bolibompa, som sedan starten rönt stor uppskattning hos barn och föräldrar. Satsningen på de båda kanalerna i form av en on-demand-tjänst utgör en del i SVT:s utbudsstrategi.

Idag måndag 5 april lanseras Play Rapport i Kungsträdgården. Där kan stockholmarna ta del av de senaste nyheterna på en storskärm och träffa Claes Elfsberg och andra medarbetare på Play Rapport mellan 12-13.30.Annonsbilliga resor