fb


2015-10-14 11:00

Traveas och Svenska Golfförbundet ingår nytt 4-års avtal för GIT-mailen

| Mer

Ekonomi I det nya avtalet så görs delar av designen om, och anpassas helt och hållet för SGF och deras behov av att med räckvidd kunna erbjuda sina partners exponering av logotyper och andra budskap. Därmed får hela SGFs partnererbjudande ytterligare en ny, värdefull dimension.

Vidare behåller Traveas rätten till fortsatt egen försäljning i kanalen via premium-placeringen Panorama, den så kallade "topp-bannern".

Affären är även viktig ur ett annat perspektiv, nämligen att Traveas Sports Media i ytterligare 4 år kan göra anspråk på epitetet "Sveriges mest träffsäkra golfmedia", då bolaget genom GIT-mailen kommunicerar med samtliga i Sverige aktiva golfare på väg till golfbanan.

"Detta är ett viktigt avtal för Traveas som inför 2016 fullt ut satsar på vår helt egna digitala golfmedia-affär. Via de egna mediaprodukterna vi äger och driver, Golfing, Traveas Sports+ Golf samt GIT-mailen når Traveas i princip samtliga aktiva golfare och golfintresserade personer i Sverige via helt egna mediaprodukter och paketeringar. Det stärker vår position inom sportmedia i allmänhet, och inom golfmedia i synnerhet", säger Gustaf Karling, VD Traveas.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Gustaf Karling, VD Traveas Sports Media
E-post: gustaf@traveas.com
Tel: +46 707-662680
Webb: www.traveas.com

Cision WireAnnonsbilliga resor