fb


2014-03-11 20:54

Tower of Power till Stockholm!

| Mer

Musik Amerikanska funksoul-gruppen Tower of Power återvänder till Sverige och Stockholm för en konsert i höst, den 18 november gästar gruppen Nalen. Biljetterna släpps den 5 mars.

Tower of Power har spelat i Sverige regelbundet under senaste åren och sista gången var i november 2012 då de gav två konserter, en i Malmö och en i Stockholm. Bandet har under de senaste åren turnerat flitigt med egna turnéer i USA och Europa. Genom åren har Tower of Power även turnerat tillsammans med bl a Sly Stone och Credence Clearwater Revival samt medverkat på album med artister som Aerosmith, Madonna, Smokey Robinson, Rod Stewart och Dionne Warwick m fl.

För några år sedan släppte gruppen sin första coverskiva "The Great American Soulbook", som hyllar hjältar som Stevie Wonder, Otis Redding, Aretha Franklin och Marvin Gaye. Nu är de aktuella med nytt album "Hipper than Hipp".

När Tower of Power gästar Stockholm i november kommer de att bjuda på allt ifrån Philly- och Motown-soul till ljuva ballader, R&B, funk och disco. Upplevelsen kommer att kännas mer tidlös och klassisk än någonsin och levereras dessutom av musiker som brunnit för sin musik i över fyrtio år.Annonsbilliga resor