fb


2014-02-28 20:17

Grammisbelönade The Fooo klara för Skansen i sommar

| Mer

Musik The Fooo är den nya svenska popsensationen som under det gångna året tagit Sverige med storm. I april vankas fem konserter under namnet "The Fooo Experience" varav den första på Annexet i Stockholm sålde slut på mindre än en vecka. Nu står det klart att den populära gruppen förenas med sina fans på Skansens stora scen i Stockholm den 13 augusti. Då med en helt ny konsert - "Vertigo". Biljetterna släpps på tisdag den 25 februari kl 09.00.
Igår tog The Fooo emot priset som Årets innovatör på Grammisgalan tack vare sina aktiva sociala kanaler och ett unikt involverande av sina fans - ”Foooers”. Detta är minst sagt unikt då det är mindre än ett år sedan gruppen formades och debutalbumet är ännu inte släppt!

Debutalbumet "Off The Grid" släpps den 2 april efter stora framgångar med både EP och singlar som alla legat etta på iTunes.

I november när The Fooo läckte nyheten att de skulle spela på Annexet i Stockholm blev det eufori och inom loppet av några dagar var hela arenan utsåld. Därefter lades Göteborg, Helsingborg, Örebro och Linköping till turnén med namnet "The Fooo Experience".

Dans, sång och parkour förenas och har blivit bandets signum på såväl gator och torg som på arenor. När The Fooo ställer sig på Skansens stora scen den 13 augusti blir det med en helt ny show - "Vertigo". Biljetterna släpps på tisdag den 25 februari kl 9.00.

Datum
13.8 Skansen, Stockholm.Annonsbilliga resor