fb


2014-02-13 19:59

Exklusiva spelningar med Cult of Luna i april

| Mer

Musik
På Manifest-galan i fredags utsågs Cult of Luna till Årets bästa kompositörer – ett pris som utses av Sveriges Oberoende Musikproducenter. Det blev kronan på verket efter ett framgångsrikt år för ett av Sveriges mest hyllade band. 2013 släppte de albumet "Vertikal” som lyftes till skyarna av recensenterna och Cult of Luna turnerade över hela världen och beskrevs som “ett magnifikt liveepos” (Gaffa) och ”en mäktig upplevelse” (Västerbottens-kuriren). Alla postrock-fans får i april en exklusiv chans att se tre av Sveriges bästa band i genren samma kväll. Den 26 april spelar Cult of Luna tillsammans med förbandet The Old Wind i Umeå och den 27 april i Stockholm kommer banden dessutom få sällskap av PG Lost. Biljetterna finns ute nu.

Efter flera års tystnad kom Umeåkollektivet Cult of Luna 2013 tillbaka med “Vertikal” – ett av årets mest hyllade album. Aftonbladet kallade det "så nära genreperfektion man kan komma” och bandet nominerades till P3 Guld och utsågs i fredags till Årets kompositörer på Manifest-galan.

Efter att 2013 ha spelat i hela världen gör Cult of Luna i vår exklusiva stopp i Sverige under sin Europaturné. Det blir två helkvällar med Sveriges mest spännande postrockband: Cult of Luna och The Old Wind i Umeå den 26 april och Cult of Luna, The Old Wind och PG Lost i Stockholm 27 april.Annonsbilliga resor