fb


2014-02-08 10:20

Efter biljettsuccén – nu är The Fooo klara för Helsingborg!

| Mer

Musik När The Fooo läckte nyheten om deras debutkonsert, The Fooo Experience, på Annexet i Stockholm var succén ett faktum och biljetterna sålde slut inom loppet av några dagar. När bandet gästade Musikhjälpen i december gick de ut med ännu ett konsertdatum, Lisebergshallen i Göteborg, och i januari släpptes nyheten att de även kommer till Conventum Kongress i Örebro. Intresset kring The Fooo är galet stort och glädjande för alla Foooers så släpps nu ytterligare en konsert: Den 17 april kommer The Fooo till Skåne och Helsingborg Arena - biljetterna släpps den 10 februari kl 9.00!
The Fooo debuterade på scen förra våren inför 48 000 personer när de öppnade för Justin Bieber på Globen. Bandet är den nya svenska popsensationen som under det gångna året tagit Sverige med storm. Det började med en bergsprängare på Drottninggatan i Stockholm, där The Fooo redan då påvisade sin fallenhet för att blanda streetdance och parkour med sång. Bandet exploderade på sociala medier och Felix Sandman, Oscar Molander, Omar Rudberg och Oscar Enestad har gång på gång bevisat att de bjuder på en energisk och innehållsrik show vare sig det är ett uppträdande i guerillastil mitt i stan eller på en stor arenascen.

The Fooo med sina Foooers har dessutom blivit nominerade till en Grammis i kategorin Årets Innovatör.

De mycket dedikerade fansen, Foooers, ska nu tillsammans med bandet inta Helsingborg Arena den 17 april. Showen som dessa fyra mycket unika killar kommer att bjuda på har de passande valt att kalla för "The Fooo Experience".

Datum
5.4 Stockholm, Annexet
12.4 Örebro, Conventum Kongress
17.4 Helsingborg, Helsingborg Arena
25.4 Göteborg, LisebergshallenAnnonsbilliga resor