fb


2014-02-08 10:14

Två P3 Guld-priser till Blixten & Co:s artister

| Mer

Musik Blixten & Co är stolta över att representera två nyblivna P3 Guld-vinnare. På lördagens direktsända galaföreställning från Scandinavium i Göteborg utsågs Veronica Maggio till Årets artist och Lilla Namo till Årets nykomling. Dessutom uppträdde tre av Blixten & Co:s artister – Kodjo Akolor var årets galavärd och både NONONO och Style Of Eye spelade live.

Blixten & Co:s P3 Guld-vinnare 2013:

Veronica Maggio, Årets artist
Veronica Maggio släppte i fjol det hyllade albumet "Handen i fickan fast jag bryr mig”, som bland annat innehöll singlarna "Sergels torg” och "Hela huset” (med Håkan Hellström). Den 23 januari inleder Sveriges bästa artist sin Nordenturné med Mash Up International som support på spelställena i Sverige. Veronica Maggio är dessutom nominerad i tre kategorier på Grammis-galan.
Mer information: http://www.blixten.se/veronicamaggio

Lilla Namo, Årets nykomling
Efter den enorma uppmärksamheten med låtarna "Haffa Guzz” och "Höj volymen” släppte Lilla Namo i höstas ep:n "Tuggare utan gränser”. Lilla Namo var ett av de största genombrotten i musiksverige 2013 och det skrevs många spaltmeter om henne. På Grammis-galan har hon chans till ytterligare två priser.
Mer information: http://www.blixten.se/lillanamoAnnonsbilliga resor