fb


2014-02-08 10:01

Erik Hoekstra blir ny försäljningschef i Skandinavien

| Mer

Folk Snabbväxande Handheld stärker försäljningsorganisationen med tre nya medarbetare – Erik Hoekstra blir ny försäljningschef i Skandinavien

Den snabbväxande västsvenska tillverkaren av stryktåliga mobila datorer och smarta mobiler Handheld Group har tillsatt tre nya försäljningschefer för Tyskland, USA och Skandinavien. Erik Hoekstra, en produkt av Handhelds framgångsrika interna management trainee program, blir ny försäljningschef för Handheld Scandinavia.

Som ny försäljningschef för Handheld Scandinavia kommer Erik Hoekstra att ansvara för försäljning och affärsutveckling i Skandinavien, företagets hemmamarknad där Handheld har en mycket stark position och en stor marknadsandel. Erik kommer att vara stationerad vid Handhelds huvudkontor i Lidköping.

Handheld Group har dotterbolag i Sverige, Finland, Italien, Nederländerna, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Australien samt USA.

- Vi stärker vår globala försäljningsorganisation inför en förväntad fortsatt tillväxt på alla marknader. Vi har ett intressant år framför oss med ett flertal nya produktlanseringar och det är viktigt att vi kan erbjuda bästa möjliga stöd för våra återförsäljare på respektive marknader. Det kräver en stark och säljfokuserad organisation, säger Thomas Löfblad, global försäljningschef för Handheld Group..

Erik Hoekstra har genomgått Handhelds framgångsrika ettåriga internationella utvecklingsprogram Management Trainee Program och är civilekonom från Uppsala universitet. Han brinner för entreprenörskap och försäljning och har tidigare grundat och drivit ett framgångsrikt e-handelsföretag.

- Jag ser fram emot att upprätthålla och stärka de relationer Handheld har byggt med sina återförsäljare. Vi kommer att fortsätta att driva Handhels tillväxt tillsammans med våra partners när vi nu går vidare med vår mångsidiga produktportfölj och nya produkter, säger Erik Hoekstra.

Förutom Erik har Handheld utsett två nya försäljningschefer: Oliver Warn blir ny försäljningschef för Tyskland och Terence Howard blir ny försäljningschef för USA. Oliver Warn har tidigare jobbat med försäljning inom streckkodsteknologi och RFID-teknologi, bl a för Nordic ID och Psion Teklogix. Terence Howard har en ingengörsexamen inom elektronik och mer än 20 års erfarenhet av arbete inom telekom och trådlösa enheter.

Handhelds sortiment av stryktåliga mobila datorer är särskilt utvecklat för användning i tuffa miljöer inom branscher så som geomatik, logistik, skogsbruk, kollektivtrafik, bygg, gruvteknik, fältarbete, vatten & energi, underhåll, militär verksamhet, räddningstjänst och säkerhet.Annonsbilliga resor