fb


2013-12-21 18:22

Lisa Sabelsjö utsedd till bolagsjurist på Index International

| Mer

Folk Fastighetsbolaget och bostadsutvecklaren Index International plockar över IF:s bolagsjurist Lisa Sabelsjö med bakgrund från bland annat Mannheimer & Swartling.
– Jag är mycket glad över att vi har kunnat knyta Lisa Sabelsjö till Index International. Hon har precis den erfarenhet och kompetens inom finansrätt samt avtal- och affärsöverenskommelser som vi söker, säger Marie-Louise Alamaa, CEO på Index International.

– Jag attraherades främst av entreprenörsandan hos Index och att det är ett mindre bolag där jag får en större roll med övergripande ansvar för avtal- och affärsöverenskommelser, säger Lisa Sabelsjö.

Lisa Sabelsjö har en juristexamen från Stockholms universitet och har erfarenhet av arbete som bolagsjurist såväl som från advokatbyrå. Hon kommer närmast från IF, dessförinnan har hon bland annat arbetat på Mannheimer & Swartling.

Lisa Sabelsjö tillträder sin befattning i december 2013.

Om Index International
Index etablerades 1998 i Stockholm, Sverige. Vi är idag en internationell, oberoende, investerargrupp i fastigheter och private equity. Vår affärsstrategi bygger på vår fastighetsverksamhet som drivs av diversifiering tillsammans med ett tydligt fokus på aktieägarvärdet. Vi har investeringar i Sverige såväl som i Nordamerika, och söker aktivt att expandera ytterligare i Sverige och Nordamerika, där vi också har kontor och grundligt förstår marknaderna och dess unika förhållanden.Annonsbilliga resor