fb


2013-12-14 10:54

Ryanair och Hertz förlänger sitt samarbete

| Mer

Resor Ryanair, Europas favoritlågprisflygbolag, har idag tecknat ett nytt samarbetsavtal med Hertz, världens största uthyrningsföretag för personbilar, som sträcker sig till år 2020. Samarbetet har utvidgats till att omfatta Hertz tjänster Thrifty och Firefly för att ge kunderna ytterligare alternativ. Ryanairs kunder kommer därmed få fortsatt tillgång till de bästa erbjudandena och priserna för Hertz, Thrifty och Firefly via www.Ryanair.se.

Ryanairs partnerskap med Hertz har varit enormt framgångsrikt under de senaste 15 åren och givit bra priser och bekvämlighet för Ryanairs 81 miljoner resenärer varje år. Förutom ett integrerat bokningssystem och exklusiva erbjudanden har Ryanairs kunder fått snabb tillgång till Hertz breda sortiment av fordon på alla Ryanairs 185 flygplatser. Ryanairs kunder kan också välja tillbehör som Neverlost-satellitnavigering, barnstolar samt vinterdäck, skidbox och dragkrok på vinterorter.

Ryanairs Michael Cawley säger:
"Vi är glada att utöka vårt framgångsrika samarbete med Hertz. Ryanair kommer transportera över 81 miljoner passagerare i år till de lägsta priserna via 185 flygplatser som omfattar över 1600 linjer. Detta partnerskap har gjort att Ryanairs passagerare fått enkel tillgång till Hertz stora utbud av hyrbilar. Vi är övertygade om att miljontals fler av Ryanairs passagerare kommer att välja Hertz, Thrifty och Firefly för sin nästa bilhyra när de reser på någon av Ryanairs garanterat lägsta pris flygningar".

Michel Taride, koncernchef, Hertz International, säger:
"Hertz och Ryanair, som ledande leverantörer av hyrbilar och flygresor, arbetar gemensamt för att förse kunderna med en tillgänglig, flexibel och värdefull reseupplevelse. Hertz och Ryanairs partnerskap - som nu även omfattar Thrifty och Firefly - fortsätter att erbjuda resenärer bekvämlighet och valfrihet på samtliga av Ryanairs 185 flygplatser runt om i Europa”.Annonsbilliga resor