fb


2013-12-14 10:50

Säsongsavslutning för publiksuccén SPÖK!

| Mer

Nöjesnyheter Efter en succéfylld höst på Cirkus i Stockholm får Måns Zelmerlöw, Lena Philipsson, Loa Falkman, Sussie Eriksson och ensemblen nu en välbehövlig paus. Imorgon lördag 14 december spelar SPÖK! sin sista föreställning för säsongen. Fredagen den 21 mars är hela gänget tillbaka på scen igen med en show som växt till en riktig publiksuccé och får fantastiska lovord från en lika fantastisk publik. Under höstens 54 föreställningar har musikalen setts av över 82 000 personer!

Musikalkomedin SPÖK! är skriven av Björn Skifs och Bengt Palmers och var en av 80-talets stora succéer som spelades för utsålda hus på Maximteatern i två år. När den i höstas sattes upp igen var det med storslagen scenografi, fantastiska dansare och musiker och med en hel del nyskriven musik. Föreställningen bygger på originalmanus som till viss del skrivits om och fräschats upp till nutid.

Sagt om showen:

"Häftig show … Fyndiga dansnummer, imponerande scenografi, kul effekter"
Aftonbladet

"en storslagen iscensättning, laddad med magiska effekter” ”Allra bäst är Lena Philipsson … en lekfull fräckhet som är befriande"
Expressen

"Loa Falkman är obetalbar"
Dagens Nyheter

"bäddat för succé" "Loa Falkman och Måns Zelmerlöw visar upp ett imponerande samspel i nya versionen av Spök"
Gefle DagbladAnnonsbilliga resor