fb


2013-12-14 10:49

Ryanair lussar med biljetter från 149 kronor

| Mer

Resor Ryanair, Europas favoritlågprisflygbolag, firade idag Lucia på Stockholm Skavsta och Göteborg City Airport och fortsätter firandet genom att släppa flygbiljetter från endast 149 kronor. På det båda flygplatserna har Luciakörer idag spridit julstämning för resenärerna.

Elina Hakkarainen, nordisk marknads- och försäljningsansvarig, säger:
”För att fira Lucia släpper Ryanair 100 000 biljetter från endast 149 kr inklusive skatter och avgifter. Biljetterna gäller för resa under måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar i januari och februari på över 1000 av Ryanairs europeiska destinationer och måste bokas på www.ryanair.se innan midnatt måndagen den 16 december. Biljetterna gäller också på flera linjer till och från Sverige, som Bryssel och Krakow från Stockholm Skavsta och Växjö till Düsseldorf.

Passagerarna kan inte bara boka till de lägsta priserna, utan kan även glädja sig åt snabbare bokningar på den nya webbplatsen. Passagerare har också en 24 timmars frist att gratis korrigera mindre bokningsfel, kan njuta av tysta flygningar före 08:00 och efter 21:00, samt kan ta med ytterligare en liten kabinväska och betala mindre för incheckat bagage. Med detta fortsätter Ryanair att förbättra sin branschledande kundservice”.Annonsbilliga resor