fb


2013-11-30 20:40

Ryanair lanserar ny linje från Skellefteå till London Stansted

| Mer

Resor Ryanair, Europas favoritlågprisflygbolag, lanserar idag en ny linje mellan Skellefteå till London Stansted. Nyheten är en del av Ryanairs tioåriga tillväxtplan med London Stansted Airport, där Ryanair idag öppnar 12 nya linjer och ökar sin turtäthet på 17 befintliga linjer.

Ryanair började flyga till och från Skellefteå i mars 2011 och har framgångsrikt drivit flyglinjen till Barcelona Girona de senaste tre somrarna. London Stansted är nu Ryanairs andra linje till/från Skellefteå Airport. Den nya linjen kommer att starta den 30 mars och ha två avgångar i veckan, torsdagar och söndagar. Biljetter för den nya linjen finns till försäljning på www.ryanair.com från och med imorgon, den 22 november, med priser från 279 kronor.

Ryanairs nordiska marknads- och försäljningsansvarige Elina Hakkarainen säger:

"Ryanair är mycket glada att meddela den nya spännande linjen från Skellefteå till London Stansted. Rutten startar den 30 mars 2014 med två gånger i veckan, torsdagar och söndagar, vilket gör den till ett perfekt resmål för både weekendresor och längre vistelser.
Ryanair fortsätter även med sin populära linje Skellefteå-Barcelona med start den 31 mars 2014 med två gånger i veckan, på måndagar och fredagar. Med dessa två linjer räknar Ryanair med att flyga upp till 40 000 Skellefteå-passagerare per år, samtidigt som man bidrar med omkring 40 arbetstillfällen inom turistnäringen i norra Sverige.

För att fira den nya linjen mellan Skellefteå och London Stansted släpper Ryanair biljetter för 129 kronor. Biljetterna gäller för resa i januari och februari på över 15 av Ryanairs linjer från Sverige. Biljetterna är endast tillgängliga fram till midnatt måndagen den 25 november. Med tanke på dessa galna priser kommer biljetterna garanterat att ta slut snabbt så vi uppmanar resesugna passagerare att boka dem på www.ryanair.com innan de tar slut.”


*ACI-forskning bekräftar att upp till 1 000 arbetstillfällen på plats ges på internationella flygplatser för var miljonte passagerareAnnonsbilliga resor