fb


2013-11-30 20:35

Ryanair presenterar ytterligare förbättringar för resenärer

| Mer

Resor Ryanair presenterar ytterligare förbättringar för resenärer
- Ett extra handbagage utan kostnad och lägre kostnad för utskrift av boardingkort

Ryanair, Europas favoritlågprisflygbolag, presenterar idag att från och med söndag kan alla Ryanairs passagerare ta med ett extra mindre handbagage ombord i tillägg till det tidigare fria handbagaget på 10 kg (kabinväska). Avgiften för utskrift av boardingkort på flygplatsen sänks från 70 euro till 15 euro för resenärer som har checkat in online.

De senaste förbättringarna av kundservicen har nu införts i hela Ryanairs nätverk efter lanseringen av den nya förenklade webbplatsen, 24 timmars frist att korrigera faktafel som gjorts vid bokningen och införandet av tysta flygningar (före 08.00 och efter 21.00). Priset för incheckat bagage sänks den 3 januari 2014 och valfria bokningsbara säten införs den 1 februari.

Ryanair kommer också att införa funktionen "Mitt Ryanair" i slutet av december, vilket medger ännu snabbare bokningar. Ryanair kommer också att introducera två nya funktioner: dels ”Dela priset”, där passagerare kan dela biljettpriser via sociala medier samt en "Hitta priset”- funktion, där kunderna kan söka efter biljettpriser via prisläge, linje eller reseperiod samt införa mobila boardingkort.

Nya tjänster riktade till affärs- och familjeresande är också på gång, tillsammans med en ny app, skräddarsydda landsspecifika webbplatser (först ut är Italien och Spanien) och en responsiv design av webbsidan för mobilanvändare. Ryanair fortsätter att förbättra sin branschledande kundservice och passagerarupplevelse för sina 81 miljoner passagerare.

Ryanairs nordiska marknads- och försäljningsansvarige Elina Hakkarainen säger:

”Ryanair strävar ständigt efter att förbättra upplevelsen för sina passagerare och vi är mycket entusiastiska över dessa betydande förbättringar av vår branschledande kundservice. Vi arbetar aktivt med att lyssna och svara på våra kunders önskemål, så att de kan fortsätta att räkna med låga priser och flyg i tid. Nu kan de också ta med ytterligare ett litet handbagage och betala mindre för boardingkort utskrivna på flygplatsen om man checkat in online, tillsammans med en enklare webbplats, 24 timmars frist att ändra faktafel vid bokningen samt tysta flygningar. Och ytterligare förbättringar kommer lanseras under de kommande månaderna".Annonsbilliga resor