fb


2013-11-14 16:41

Vilka har tidigare suttit i styrelsen?

| Mer

Webbnyheter Nu släpps en ny funktion på Solidinfo.se för att kunna spåra vilka som tidigare suttit i en bolagsstyrelse och när de avgick. Uppgiften har tidigare legat dold för användaren men släpps nu upp för att lättare kunna granska ledningen i ett bolag.

- Tidigare har vi inte kunnat se styrelsens historik på samma sätt som vi nu visar. Under fliken "personer" på våra företagsprofiler finns nu möjlighet att se historik på samtliga funktionärer i ett bolag. Nu kan du se historik på såväl exekutiva befattningar som styrelse, tillsyn samt övriga befattningar, säger Jan-Rune Størseth, marknadsansvarig i Solid Business Sverige AB i ett pressmeddelande.

Idag har tjänsten över 10 000 loginanvändare som bland annat prenumererar på förändringar som sker på bolag. Det ögonblick något förändras i ett bevakat företag, exempelvis i styrelsen eller om nya bokslutsuppgifter inkommit, erhåller loginanvändaren ett mail med notifiering om händelsen.

För att bevaka företag och få tillgång till mer funktioner; gå in på Solidinfo.se, klicka på skapa konto som du hittar till höger om sökfältet. Tjänsten är kostnadsfri.

Solid Business Sverige AB är en del av Solid Media Group AS som är en nordisk leverantör av marknadsföringstjänster inom sociala och digitala medier. Med fler än 11.000 kunder, kontor eller partners i 19 länder och över 60 anställda är koncernen bland de ledande i Europa. Social Media Made Easy är vårt uppdrag, att hjälpa våra kunder att enkelt och framgångsrikt engagera, marknadsföra, publicera, övervaka och hantera aktiviteter över de digitala och sociala medierna.

Som ledande i Europa inom online-nyheter, sociala medier och omvärldsbevakning, övervakar vi redan fler än 52.000 nyhetskällor på 50 språk och 180 länder. Genom våra partners och integrerade lösningar använder sig fler än 20.000 företag vår omvärldsbevakning för att hitta och ta emot marknadens uppdateringar.Annonsbilliga resor