fb


2013-11-01 18:19

Ryanair startar 5 nya sollinjer i vinter till Gran Canaria och Teneriffa

| Mer

Resor Ryanair, Europas favoritlågprisflygbolag, firar denna vecka starten av fem nya svenska linjer till vintersolen från Karlstad, Stockholm Skavsta och Stockholm Västerås till Gran Canaria och Teneriffa. Linjerna är en del av Ryanairs växande turlista för vintern 2013, som omfattar 9 nya linjer från Skandinavien till Kanarieöarna.


Ryanair flyger från Karlstad till Teneriffa en gång i veckan (fredagar), från Stockholm Skavsta till Gran Canaria en gång i veckan (söndagar) och till Teneriffa två gånger i veckan (torsdagar och söndagar), och slutligen från Stockholm Västerås till Gran Canaria en gång i veckan (torsdagar) och till Teneriffa en gång i veckan (fredagar).

Ryanairs Elina Hakkarainen säger:
"Ryanair är glada att våra 5 nya svenska flyglinjer till vintersolen mellan Karlstad, Stockholm Skavsta, Stockholm Västerås och Gran Canaria samt Teneriffa, med 12 flygningar per vecka, startar denna vecka. Svenska resenärer kan nu fly kylan i vinter och njuta av solskensdestinationer året runt, tack vare Ryanairs ultralåga priser garanterat utan några bränsletillägg.

För att fira starten av våra fem nya svenska linjer till vintersolen släpper vi 100 000 biljetter från 129 kronor som gäller över hela det europeiska linjenätet, för resa måndag till torsdag i december och januari. Biljetterna inkluderar skatter och avgifter och kan bokas fram till midnatt på måndag den 4 november. Eftersom platserna lär gå åt snabbt, uppmanar vi resenärer att boka dem direkt på www.ryanair.se".
Annonsbilliga resor