fb


2013-11-01 18:15

AOC lanserar 16:10-skärmar

| Mer

Företag Tre nya 24 tums-skärmar på 61 cm lanseras i AOCs nya skärmserie för företagsanvändare

Amsterdam, den 31 oktober 2013 – AOC lanserar tre nya 24 tums-modeller med 16:10-format i en ny skärmserie för företagsanvändare. AOCs 60-serie med WUXGA-upplösning på 1920 x 1200 pixlar erbjuder användare mer skrivbordsyta jämfört med tidigare 16:9 full HD bredbildsformat. I stilrent svart och med olika utrustningsmöjligheter ger de nya högpresterande skärmarna användare en fantastisk tittarupplevelse, både i hemmet och på jobbet. Användare kan även dra nytta av olika skräddarsydda egenskaper, så som USB-hubb, ergonomiska funktioner och intelligent mjukvara.


16:10-modellerna från AOCs 60-serie är eleganta, ekonomiska och flexibla


För kontoret och hemmet
De tre nya Pro Line-skärmarna är utvecklade främst för företagsanvändare som arbetar med komplexa tabeller, långa texter och bilder. Tack vare skärmarnas breda vinklar och korta svarstid klarar användare enkelt alla de tekniska krav deras arbeten ställer på dem.

Både AOC e2460Pxda och e2460Sxda använder LED bakgrundsbelysning med TN-panel, vilket ger en utmärkt HD-bildkvalité på1920 x 1200 pixlar, ljusstyrka på 250 cd/m² och en statisk kontrast på 1000:1. Båda skärmarna kan ta emot analoga och digitala videosignaler via D-Sub och DVI-D, och e2460Pxda-skärmen är dessutom fullt ergonomisk, med en höjd som går att justera på upp till 130 mm. Skärmen går även att luta och snurra - egenskaper som passar extra bra i kontorslandskap där användare enkelt kan visa innehållet på sin skärm för kollegor. Skärmen kan också vridas till en upprätt ställning – perfekt för de tillfällen man arbetar med långa tabeller, texter eller redigerar porträttbilder.

Med en eIPS-panel av hög klass ger nya AOC i2460Pxqu utmärkt färgstabilitet på vinklar upp till 178°/178°. Skärmen når en ljusstyrka på 300 cd/m², samtidigt som den har samma ergonomiska funktioner som e2460Pxda-modellen. Utöver D-Sub och DVI-D, kommer i2460Pxqu även med ett HDCP-kompatibelt HDMI-uttag och DisplayPort.

Skärmen med det där lilla extra
För extra bekvämlighet har AOC utrustat den nya Pro Line IPS-skärmen med en USB-hubb i ramen. Användare kan enkelt koppla tangentbord, USB-stickor och smarta telefoner till skärmen utan kabeltrassel på bordet. Alla 16:10-modeller i 60-serien är dessutom utrustade med 2W-högtalare som ger ett bra basljud. För användare som kräver mer kraftfullt ljud kan externa ljudlösningar enkelt kopplas till skärmen via ett 3.5mm-uttag.

Med de intelligenta mjukvarorna e-Saver och Eco Mode ska användare kunna spara energi, samtidigt som i-Menu gör det enkelt att ändra inställningarna. Screen+-funktionen gör det möjligt att dela upp 24 tums-skärmarna i olika fönster och är perfekt för dem som behöver multitaska i sitt dagliga arbete.

Hållbart och energisnålt
Skärmarna är helt och hållet fria från kvicksilver. Med energisnål LED- bakgrundsbelysning blir även energiförbrukningen så låg som 22 W. Alla skärmar i serien uppfyller certifieringskraven Energy 6.0, TCO och EPEAT.

Samtliga skärmar i 60-serien har 3 års garanti.Annonsbilliga resor