fb


2013-11-01 18:12

COMEDY CENTRAL LIVE - STAND UP REVOLUTION

| Mer

Nöjesnyheter Det är med stor glädje som Comedy Central och Live Nation kan presentera en fortsättning för den nya scenen för internationell stand up comedy i Sverige: Comedy Central Live. En klubb som i höstas smygstartade på Hamburger Börs i Stockholm och Trädgår’n i Göteborg. I januari flyttar klubben in på Södra Teatern i Stockholm och i Göteborg blir den kvar på Trädgår’n.

Under de fyra föreställningar ”Stand Up Revolution” i januari gästar komikerna från stand-up revolutionsgänget Lance Patrick, Martin Moreno och Alfred Robles Comedy Central Live i Stockholm och Göteborg. Detta betyder att alla som är Fluffy och Gabriel Iglesias-fans kommer bjudas på fyra fantastiska kvällar. Biljetterna släpps den 6 november.

Martin Moreno slog igenom först lagom till sin 30-årsdag. Han hade då två misslyckade äktenskap bakom sig och med erfarenheterna av detta har han hämtat mycket av sin inspiration från sitt privatliv till sina stand-up shower. Moreno medverkar på Gabriel Iglesias multi-platinum säljande DVD ”Hot and Fluffy” och ”I’m Not Fat I’m Fluffy”. Han har även turnerat med ”The Fluffy Shop” som sålde fler än 122 000 biljetter i 70 städer runt om i USA.
Twitter
Facebook

Amerikanske komikern Lance Patrick har varit opening act för många av Gabriel Iglesias turnéer bl a The Fluffy Shop Tour som gästade Sverige förra året. Han har även öppnat för den legendariska komikern Louie Anderson.
Twitter
Hemsida

Avslutar ”Stand Up Revolution ” gör en av de unga heta komikerna i USA, Alfred Robles som efter att han blivit avstängd från Polishögskolan gav sig i kast med en karriär som stand-up komiker. Han har framgångsrikt turnerat med sin show ”Loco Comedy Jam” och ”Latino Laugh Festival och är en av de verkligen upcoming artisterna.
Twitter
Facebook

Biljetterna släpps den 6 november.

Datum
19.1 Stockholm Södra Teatern
21.1 Stockholm Södra Teatern
22.1 Göteborg Trädgår’n
23.1 Göteborg Trädgår'nAnnonsbilliga resor