fb


2013-11-01 18:09

LifeProof lanserar tåliga skal för iPhone 5s

| Mer

Prylar LifeProofs nya vattentäta skal är anpassade för Apple iPhone 5s och kompatibla med Touch ID.
LifeProof, den prisbelönta tillverkaren av tåliga, helskyddande skal för smartphones och surfplattor, släpper nu två modeller för nya Apple iPhone 5s: LifeProof fre för iPhone 5s finns tillgänglig omgående och inom kort kommer även LifeProof nüüd för iPhone 5s, där skärmen är helt frilagd för en opåverkad pekkänsla. Båda skalen är kompatibla med Touch ID, vilket betyder att användaren identifierar sig med sitt fingeravtryck.
? Touch ID är ett utmärkande drag för den nya iPhone 5s och vi är glada att kunna förse våra kunder med det fyrfaldiga LifeProof skydd vi vet att de uppskattar, säger Fredrik Torstensson, vice VD för global försäljning och affärsutveckling på LifeProof. Fre för iPhone 5s är kompatibel med alla enhetens funktioner och möjliggör därmed för användaren att få ut det mesta möjliga av enheten, fortsätter Fredrik.
Med LifeProof fre för iPhone 5s förblir mobilens alla funktioner tillgängliga, med pekskärm, knappar, ljud och kamera. LifeProof-skalet har genomgått oberoende labbtester som visar att det klarar den högsta kapslingsklassen IP-68 för skydd mot vatten, smuts eller snö och även militära krav för stöttålighet. Varje LifeProof-skal är dessutom fabrikstestat för täthet.
LifeProof fre för iPhone 5s är bakåtkompatibel med iPhone 5. Alla LifeProof-tillbehör för iPhone 5 inklusive flytväst, armband, samt fästen för bil och cykel är fullt kompatibla med nya LifeProof fre för iPhone 5s.Annonsbilliga resor