fb


2013-10-31 6:55

Solid Publication heter nu Solid Media Group

| Mer
Solid Publication byter namn till Solid Media Group och förtydligar därigenom sin position som ledande aktör inom sociala och digitala medier i Skandinavien.

Webbnyheter Det nya namnet tydliggör att verksamheten har vuxit från att vara ett entreprenörsföretag med en god idé till att bli ett internationellt bolag som tar denna idé vidare ut på en större marknad.

- Allt fler kunder återkommer till oss och säger att de har märkt en ökad omsättning sedan de börjat använda våra lösningar. Senast i förra veckan fick vi respons från en kund som kunde notera en ökning på 30% genom de kampanjer vi skapat för dem, berättar Jan-Rune Størseth, grundare och styrelseordförande i Solid Media Group.

Solid Media Groups erbjudande breddades under sommaren till att även omfatta utveckling och mobilanpassning av webbsidor samt SEO och tjänster inom innehållsmarknadsföring. Bolaget levererar nu lösningar inom hela skalan av tjänster kopplade till sociala och digitala medier

Solid Media Group fortsätter att ha sitt huvudkontor i Norge, men har nu etablerat flera kontor även i Sverige och Storbritannien. Det unga företaget har dessutom återförsäljare i 19 länder.

- Vår egen tillväxt är viktig eftersom den gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder ännu fler och bättre lösningar till bra priser, vidareutvecklar Størseth.

Solid Media Group är idag en ledande skandinavisk totalleverantör som på kort tid har levererat lösningar till över 1 000 företag inom marknadsföring, publicering och övervakning av sociala och digitala medier. Kunderna bekräftar att de märker en ökad omsättning som en effekt av att de använder lösningar från Solid Media Group.

- Det är därför de ständigt återkommer till oss, säger Størseth.Annonsbilliga resor