fb


2013-10-29 19:07

Ryanairuttalande om den franska flygledarstrejken

| Mer

Resor Ryanair, Europas lågprisflygbolag, beklagar att passagerare drabbas av inställda flyg imorgon torsdag på grund av en flygledarstrejk i Frankrike. Över 70 flyg till och från Frankrike berörs och franska myndigheter har begärt att alla flygbolag minskar antalet flygningar med 30 procent. Tyvärr påverkar den franska strejken också trafik som korsar franskt luftrum, vilket innebär ytterligare förseningar och inställda flyg.

Passagerare som reser på torsdagen kommer att få flyguppdateringar via e-post och SMS. Uppdateringar kommer också postats löpande på twitterkontot @Ryanair samt Ryanair.com. Passagerare som bokat en resa till/från Frankrike på torsdagen 10 oktober kan byta till andra flyg genom att kontakta Ryanairs bokningssystemcenter.

Ryanairs Robin Kiely säger:
"Ryanair beklagar att behöva meddela att över 70 flygningar kommer att ställas in på torsdag den 10 oktober på grund av en fransk flygledarstrejk. Ytterligare förseningar och inställda flyg är sannolikt. Vi ber om ursäkt till alla passagerare som har får sina resplaner störda av dessa omotiverade flygledarstrejker. Alla passagerare som planerat att flyga på torsdag 10 oktober, bör kontrollera status för deras flyg på Ryanair.com - där uppdateringar kommer att publiceras - innan du reser till flygplatsen.”
Annonsbilliga resor