fb


2013-10-29 19:07

Roswi ny agent för Osprey

| Mer

Företag Efter mer än 10 år på den svenska friluftsmarknaden är Osprey Europe Ltd. glada att kunna presentera ett nytt agentavtal med Roswi AB, baserade i Täby. Från och med den 1 januari 2014 kommer Roswi AB att sköta all Ospreys försäljning och utbildning på den svenska marknaden.

- Efter att i många år ha haft en god direktrelation till våra svenska kunder bestämde vi oss för att lämna över ansvaret för Ospreys försäljning och utbildning till Roswi-teamet. Vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete, och vi vet att Roswi delar vår grundläggande syn på friluftsbranschen och vikten av professionell service, säger Rob Wylie, vd för Osprey Europe.

- Vi är väldigt glada över att lägga Osprey till vår portfölj av kvalitetsvarumärken, vilket ger oss ett av de starkaste sortimenten inom friluftssegmentet på den svenska marknaden. Osprey är redan ett mycket väletablerat varumärke i Sverige, vilket ger oss en fantastisk plattform för fortsatt tillväxt, säger Christopher Carlander, vd för Roswi ABAnnonsbilliga resor