fb


2013-10-15 18:21

Mandel ny PR-byrå för Nikwax

| Mer

Medianyheter Nikwax inleder samarbete med Mandel och förstärker därmed sin PR och marknadsföring i Skandinavien.

Nikwax grundades 1977 och är världsledande inom högeffektiva, miljövänliga materialvårds- och impregneringsmedel som förlänger livslängden och stärker de tekniska funktionerna hos skor, kläder och utrustning. Nikwax produkter ger maximal effekt utan att påverka miljön. De är fria från fluorkarboner och aerosoler, och de innehåller inga ämnen som lagras i miljön eller kroppens vävnader. Dessutom är de inte testade på djur. Nikwax exporterar för närvarande till mer än 50 länder över hela världen och har fått ta emot en mängd priser, inklusive det prestigefyllda Queen’s Award (2 gånger) och Sunday Times Best Green Award (3 gånger). Företaget är ISO 9001- och 14001-certifierat.

- Vi tycker att det är dags att bredda och fördjupa kunskapen om och bilden av PFC-fria impregneringsmedel och funktionsstärkande lösningar på den nordiska marknaden. Med kompetens och erfarenhet av friluftsbranschen, kommer Mandel inte bara hjälpa oss att kommunicera om våra högeffektiva produkter och vår syn på miljön utan även om våra marknadsföringsaktiviteter, säger Nick Brown, Nikwax grundare.

Mandel är härmed Nikwax presskontakt i Skandinavien för att kommunicera Nikwax på ett strategiskt sätt.

- Vi är väldigt stolta och glada över att arbeta med Nikwax och vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete, säger Matthias Aßmann, vd för Mandel. Nikwax har en stabil position inom friluftssegmentet i Skandinavien. Vi vill öka medvetenheten om varumärket och sprida information till en bredare publik om de särskilda kvaliteter och värden som Nikwax produkter representerar.Annonsbilliga resor