fb


2013-10-05 14:39

Klassisk Allsvensk fotbollsförening tecknar samarbetsavtal med Transticket.

| Mer

Sportnyheter

Sedan den Allsvenska återkomsten har IFK Norrköping arbetat kontinuerligt för att stärka sin position som etablerad toppförening inom Svensk fotboll. Idag äger och driver IFK Norrköping sin egen arena – Nya Parken, som nyligen genomgick en stor ombyggnation. Som ett led i IFK Norrköpings framtidsvision har föreningen sett över bland annat sin hantering av biljetter. I konkurrens med flera ledande systemleverantörer har IFK Norrköping valt Transticket som samarbetspartner. Det fleråriga avtalet avser en komplett arenalösning, där föreningens ges stora framtida utvecklingsmöjligheter.

- IFK Norrköping är en förening med stora ambitioner och där vi på Transticket ser stor potential. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete, där fokus ligger i att utveckla och optimera föreningens totala arenaförsäljning. Initialt kommer fokus att läggas på försäljning och distribution av biljetter, abonnemang samt olika typer av addon-paket, samt en modern och skalbar inpasseringslösning. Transticket kan bidra med verktyg som både på kort och längre sikta stärker föreningen, både ekonomiskt och varumärkesmässigt, säger Transtickets VD Jonas Ekegren.

Samarbetet påbörjas med att föreningens gäster, redan i anslutning till den Allsvenska epilogen, ges möjlighet att nyteckna och förändra sina abonnemang via olika försäljningskanaler, men med fokus på webben. Vidare så kommer Nya Parken att utrustas med ett datoriserat arenasystem för försäljning och inpassering. Visionen är, på sikt, att göra Nya Parken mer eller mindre kontantfri, men framförallt att ge arenans besökare en mer flexibel lösning med förbättrad servicegrad. Målsättningen är att stärka besökarens upplevelse, från planering av biljettköpet och fram till besökaren lämnar arenan.

- IFK Norrköping valde Transticket därför att vi får tillgång till ett system som passar för våra framtidsplaner att utveckla Nya Parken. Det ska vara lättare ,snabbare och smidigare för kunden att köpa sina biljetter via webben, mobilen eller här på arenan. Vi har också fått en partner i Transticket som är villiga att satsa på oss som förening och utveckla våra matchevents, säger IFK Norrköpings klubbdirektör Krister Eriksson. 
________________________________________

Transticket passar också på och gratulerar samarbetspartnern, Sirius Fotboll, till avancemanget till

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor