fb


2013-10-04 21:12

Premiär för Silva Try Out

| Mer

Kommun

ÄNTLIGEN MÖRKARE TIDER
Nu på onsdag kör Silva igång med Silva Try Out. En möjlighet för nyfikna att testa sig fram till sin favvorit lampa och prova springa reflexbana i obanad terräng. Sex onsdagskvällar i rad befiinner sig Silva vid Granskog på Järvafältet i Stockholm och har med lånelampor  i olika modeller. Alla lampor är anpassade för utomhusport och är utrustade med teknologin Silva Intelligent LIght, som ger både långt distansljus och ett brett ljus på marken framför fötterna.

- Det är en unik och härlig upplevelse att springa med en riktigt bra pannlampa.  Förutom upplevelsen är det även ett bra sätt att kunna upprätthålla sin träning även om det blivit mörkt. Elljusspår i all ära men att springa 4 varv i samma spår, varje gång, är inte så inspirerande. En riktigt bra pannlampa, med ljusbild anpassad för sportaktivitet, gör att du kan springa var som helst och fortsätta utmana dig själv. säger Hanna Lundberg marknadsansvarig på Silva.

Alla är välkomna. Löppasset kommer anpassas efter deltagarna och genomföras i ett "alla ska med tempo". Vill man bara komma och testa pannlamporna går det givetvis också bra.

PLATS: Järvafältet, Granskog, vid Järfälla Orienterings klubbstuga
NÄR: onsdagar 18.30-21.00. Vi startar den 9 oktober och håller på fem veckor framåt. Sista tillfället är 13 november.

18.30-19.00 lånar vi ut lampor för korta testrundor
19.00 samling i stugan
19.15 springer vi tillsammans ut i två grupper, en för reflexbanan och en för grusväg.
Dusch och bastu finns i stugen, som håller öppet till klockan 21.00.

Det kommer även finnas lampor till försäljning.

Vill du låna en lampa under löpturen? Vi har med oss ett begränsat antal av Trail Runner II, Cross Trail II, Trail Speed Elite och Sprint Plus. Anmäl ditt intresse till hanna.lundberg@silva.se

 

Vi ses!

 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor