fb


2013-09-16 11:37

e-Spirit väljer kommunikationsbyrån LEWIS för PR i Skandinavien

| Mer

Företag

Som en del i etableringen på den nordiska marknaden har e-Spirit valt kommunikationsbyrån LEWIS som ny PR-partner. I Sverige är det LEWIS i Stockholm och i Danmark är det LEWIS partner Frontal PR som kommer att hantera uppdraget. 

LEWIS kommer att hjälpa e-Spirit med kommunikationen i de tysktalande länderna (DACH), Storbritannien, Sverige samt Danmark. I Stockholm består teamet av Fanny Lindquist, Jenny Engström och Robert Almqvist. I Danmark är det Elisabeth Due som ansvarar för att hjälpa e-Spirit.

– e-Spirit har med sina sofistikerade lösningar för innehållshantering på webben på bara några år gjort sig ett namn över hela Europa, men i Sverige är de fortfarande relativt okända. Vårt uppdrag är att hjälpa e-Spirit visa att de är en CMS-aktör att räkna med för nordiska företag, säger Robert Almqvist på LEWIS i Stockholm.

e-Spirit har många stora företag som kunder, till exempel lastbilstillverkaren MAN och MediaMarkt. I Sverige och Danmark har arbetet med att bygga upp organisationen nyligen påbörjats genom rekryteringen av Bo Petersen som ansvarig för regionen.

– Vi behövde någon med kunskap om vår bransch och som ser kommunikationen i ett bredare perspektiv, inte bara levererar pressmeddelanden LEWIS – med sin bakgrund inom IT, teknik och telekom, känns helt rätt i sammanhanget. Dessutom underlättar det när vi har en och samma byrålösning i flera länder, säger Bo Petersen.

e-Spirit marknadsför CMS-systemet FirstSpirit som i dag används av över 1000 välkända varumärken i olika branscher över hela världen.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor