fb


2013-08-19 16:57

AOC lanserar en ny serie IPS-skärmar: slimmad design till bra pris

| Mer

Prylar Stockholm, 16 August 2013 – AOC presenterar en ny skärmserie bestående av AH-IPS och IPS 3D-modeller med bra färgåtergivning och extra vida betraktningsvinklar. Serien består av sex nya modeller som levererar både på pris och prestanda. AOC 69-serien erbjuder den senaste tekniken med en rad anslutningsmöjligheter såsom DVI-D, HDMI och MHL för att ansluta Android surfplattor och smartphones. Storleken varierar från 21,5'' (54,6 cm) till 23'' (58,4 cm) och 27'' (68,6 cm), och är anpassade för hemanvändare, småföretagare, eller hemmakontoret.

69-seriens flaggskepps modell: AOC d2769Vh; 68.8 cm (27?)

Prisvärd teknik
Skärmspecialisten AOC erbjuder AH-IPS och IPS 3D-teknik till en bred publik till ett lågt pris. 69-serien riktar sig främst mot småföretagare och hemanvändare. Alla skärmar (full-HD) använder en kvicksilverfri WLED bakgrundsbelysning och finns i tre olika skärmstorlekar, 54,6 cm (21,5''), 58,4 cm (23'') och 68,6 cm (27''). De nya högpresterande IPS-panelerna har en imponerande färgåtergivning med betraktningsvinklar på upp till 178° både vertikalt och horisontellt, samt en extremt bred färgskala. IPS 3D-modellerna tillgodoser särskilt de höga kraven gamers och multimediaanvändare har, till exempel flimmerfri 3D och lätta polariserade 3D-glasögon. En praktisk funktion är den inbäddade snabbknappen på framsidan av ramen, genom att trycka på den konverteras 2D-innehåll och tillåter visning i 3D.

Starka anslutningsmöjligheter
AOC har utrustat sin nya skärmserie med olika anslutningsmöjligheter. Beroende på den individuella modellen, kan användare ansluta flera signalkällor samtidigt via D-Sub, DVI-D, HDCP-kompatibel HDMI, ett integrerat DisplayPort eller MHL. Den senare kontakten kan användas för att koppla upp Android prylar och direkt visa innehållet i den aktuella enheten i Full HD. En ytterligare fördel är att PC’n eller smartphone laddas samtidigt.

Miljövänlig med snygg design
69-serien kombinerar miljövänlighet och snygg design. Skärmen är endast 2mm tunn med en framsida av borstad metall. WLED bakgrundsbelysningen innehåller inget giftigt kvicksilver, och konsumerar betydligt mindre ström än traditionella bildskärmar. Elanvändningen kan minskas ytterligare med valbara energibesparande visningslägen såsom Eco Mode och e-Saver.Annonsbilliga resor