fb


2013-08-12 21:10

Ryanair firar vänsterhäntas dag

| Mer

Resor Ryanair, Europas enda ultralågprisflygbolag (ULCC), firar Vänsterhäntas dag genom att rea ut 100 000 biljetter som måste bokas med vänster hand.

För att uppmärksamma Vänsterhäntas dag den 13 augusti – och hylla våra ungefär 8,1 miljoner vänsterhänta passagerare – meddelar Ryanair att man endast kommer att acceptera boardingkort som visas upp med vänster hand. Ombord kommer te och kaffe att serveras i koppar för vänsterhänta och 10-kilos handbagageväskor får endast medföras ombord med vänster hand.

För att fira Vänsterhäntas dag rear Ryanair ut 100 000 biljetter som gäller på över 1 000 europeiska destinationer med avresa på måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar i september, oktober och november. Biljetterna kostar från 169 kronor och måste bokas på www.ryanair.com innan midnatt torsdagen den 15 augusti. Det blir ingen extra kostnad för högerhänta passagerare som också vill utnyttja erbjudandet.

Ryanairs vd Michael O’Leary säger:

"Som en av de tio procent av världens befolkning som välsignats med en stark vänsterhand vet jag allt om de svårigheter som vänsterhänta möter. För att fira Vänsterhäntas dag imorgon rear Ryanair ut 100 000 biljetter på resor till över 1 000 europeiska destinationer som kostar från 169 kronor och uppåt. Biljetterna gäller på resor i september, oktober och november och måste bokas med vänster hand.

Högerhänta kan också utnyttja dessa priser utan extra kostnad – förutsatt att de också använder vänster hand. Biljetterna kan bokas fram till midnatt torsdag den 15 augusti och kommer att ta slut snabbt, så vi rekommenderar alla ressugna passagerare att boka snarast på www.ryanair.com – och inte på något annat vänster.”Annonsbilliga resor