fb


2013-08-01 19:36

MODO Hockey anställer ny marknads- och försäljningschef

| Mer

Folk I början av augusti tillträder Michael Bengtsson tjänsten som marknads- och försäljningschef för MODO Hockey. Han kommer närmast från en tjänst som kommersiellt ansvarig för Asientouren i golf (Business Development Director).
- Tjänsten har varit obemannad ett antal månader under våren men det har varit värt att vänta. Michael har helt rätt bakgrund och uppfyller samtliga kriterier vi sökt, säger föreningens ordförande Tomas Byberg.

Michael som just fyllt 37 år flyttar nu från Singapore till Örnsköldsvik tillsammans med sin hustru som har sina rötter i bygden.
- Det varit otroligt inspirerande att utveckla den Asiatiska delen av PGA. Arbetet har inneburit mängder av nya affärsrelationer och kontakter. Efter sju år i Asien känner jag nu att det är optimal timing att återvända till Sverige. När det gäller ishockey så är MODO Hockey det kanske allra starkaste varumärket i SHL och det är både hedrande och inspirerande att jag nu fått detta uppdrag. Jag har hört mycket gott om Örnsköldsvik och det behövdes bara ett par besök här uppe för att känna att det här var rätt plats för oss att bo, säger Michael Bengtsson.
Annonsbilliga resor