fb


2013-08-01 19:35

Comedy Central Central Live öppnar i Sverige

| Mer

Nöjesnyheter COMEDY CENTRAL LIVE ÖPPNAR I SVERIGE
Det är med stor glädje och entusiasm som Comedy Central och Live Nation presenterar den nya scenen för internationell stand-up comedy i Sverige: Comedy Central Live. En klubb som inriktar sig på att bjuda hit de bästa komikerna från de bästa scenerna i USA, Storbritannien och Australien.

Under fyra föreställningar i höst har vi smygpremiär och där har vi bokat in ett startfält av briljanta engelsmän som gjort succé i hemlandet. I januari nästa år kommer Comedy Central Live att rulla ut på en regelbunden basis med massvis av spännande bokningar., Smygpremiären kommer gå under namnet ”The Best of the Fest” och på scen kommer vi ha tre komiker från Storbritannien som gjorde succé under Edinburgh Fringe Festival, världens största festival för scenkonst.

Först ut är Pat Cahill som är en av Storbritanniens nya unga förmågor som briljerar med sina rappa och kvicktänkta skämt och iakttagelser. Cahill påbörjade sin karriär för bara fyra år sedan men har redan erövrat en massa priser bland andra ”Chortles Best Newcomer” och ”New Act of The Year” (Hackney Empire Awards). När Cahill väl får upp farten är det svårt att få honom att stanna och man kiknar av skratt och man ska vara glad om man kan andas samtidigt.

Följt av Romesh Ranganathan som på senaste åren snabb gjort sig ett namn genom sin blandning av bitter humor och perfekta ”one-liners”. Ranganathan har medverkat på de flesta kvällsshowerna i brittisk tv och har även vunnit ”Leicester Comedy Festival Best Show Award”. Han har även blivit hyllad som en av de mest intressanta komikerna just nu.

Avslutar ”The Best of the Fest” gör Adam Buxton, känd bland annat från sin egen ”Bug”-show som på ett vansinnigt pricksäkert sätt tar pulsen på vår digitala samtid. Har ni inte sett det än så rekommenderas det mer än väl. Buxton är även känd från komikerduon ”Adam and Joe” och sin radioshow på BBC 6 Music.

”The Best of The Fest” kommer äga rum på Hamburger Börs i Stockholm under två dagar i höst för att sedan ta sig ner till Trädgårn i Göteborg för ytterligare två datum.

Biljetterna till ”The Best of the Fest” fyra shower släpps onsdag den 5 augusti.

Datum
30.9 Stockholm, Hamburger Börs
1.10 Stockholm, Hamburger Börs
2.10 Göteborg, Trädgår'n
3.10 Göteborg, Trädgår'nAnnonsbilliga resor