fb


2013-08-01 19:35

Adobe lanserar möjligheten att köpa enskilda program i Creative Cloud for Teams

| Mer

Företag Lanseringen gör det möjligt för företag att köpa enskilda CC-program till sina anställda, men ändå dra nytta av alla fördelar som finns i Creative Cloud for Teams. Det är även möjligt att köpa endast ett program till en enskild anställd, trots att resten av teamet använder fullversionen av Creative Cloud for Teams.
Enskilt medlemskap för Creative Clouds for Teams är en ny version av Creative Cloud som gör det lättare och billigare för företag att endast använda ett av CC-programmen men samtidigt dra nytta av alla fördelarna med Creative Cloud for Teams. Den nya lösningen gör det också enklare att köpa till enskilda CC-program till anställda med andra behov än resten av arbetsgruppen.
Adobe kommer i och med detta att erbjuda två typer av medlemsskap av Creative Cloud for Teams; Dels den fulla versionen med 14 program för Windows och Mac och dels det nya enskilda medlemskapet som ger tillgång till ett Windows- eller Mac-program t.ex. Photoshop CC, InDesign CC eller Illustrator CC. Samtidigt får man 20GB lagringsutrymme och möjlighet att visa sina kreativa verk på Behance, världens ledande sociala nätverk för kreatörer.
"Bägge typerna av medlemskap av Creative Cloud for Teams gör licenshantering och utrullning mycket enkelt för IT-avdelningen. Med vår intuitiva webbportal och administrationsverktyg kan administratörer enkelt hantera alla användare snabbt - oavsett om det är ett enda program eller den fullständiga Creative Cloud for Teams-lösningen ", förklarar Jenny Höglund, Nordic Channel Marketing Manager på Adobe.

Att köpa ett enskilt program i Creative Cloud for Teams ger många av fördelarna från den fullständiga lösningen. Man får till exempel uppdateringar till sina favoritprogram i CC så snart de finns tillgängliga. Filer kan delas med kollegor, både innanför och utanför organisationen, och de 20GB som ingår kan användas till att visa, redigera, spara eller dela stora filer. Designers kan också skapa en online-portfölj på Behance ProSite där man kan dela sina kreativa verk med 1,6 miljoner andra kreatörer världen över, som i sin tur kan komma med tips och förslag.

Hundratals nya funktioner är inkluderade i de senaste versionerna av Creative CloudAnnonsbilliga resor