fb


2013-07-17 18:45

Ryanair lanserar annonsering på sina plan

| Mer

Resor Ryanair, Europas enda ultralågprisflygbolag (ULCC), presenterar idag ett nytt erbjudande till företag över hela världen. Nu kan man marknadsföra sitt varumärke på flygbolagets flygplansflotta som består av 303 Boeing 737-800 och nå miljontals europeiska passagerare genom Europas största och billigaste medium för utomhusreklam.

Ryanair gör över 1 600 flygningar per dag som förbinder 180 destinationer i 29 länder. Bolaget erbjuder fler än 1 600 lågprislinjer och i år kommer man att flyga fler internationella passagerare än något annat flygbolag i världen (81,5m).

Företag kan få sitt varumärke presenterat på fyra olika platser på Ryanairs flygplan, däribland på inre och yttre vingspetsarna (winglets) samt på främre och bakre flygkroppen, under en tolvmånadersperiod som kostar en bråkdel av priset för en tidningsannons.
Ryanairs kommunikationschef Robin Kiely säger:

"Ryanair är Europas största flygbolag och har fler flighter mellan fler flygplatser än något annat flygbolag – och därmed flest internationella passagerare. Och det är inte bara låga priser som vi levererar när vi nu erbjuder företag chansen att nå miljontals konsumenter genom annonsering på vår flotta som består av 303 Boeing-flygplan, då vi ser till att deras varumärke presenteras på Europas största – och billigaste – medium för utomhusreklam.”Annonsbilliga resor