fb


2013-07-16 17:01

Ryanair och VEA startar lågpristurer i Paris

| Mer

Resor Ryanair och VEA startar lågpristurer i Paris
- Från Paris Beauvais till Disneyland Paris

Ryanair, Europas enda ultralågprisflygbolag (ULCC), presenterar idag ett nytt partnerskap med lågpristransferbolaget, VEA. Samarbetet innebär att Ryanairs passagerare, som reser till och från Disneyland Paris, kan spara pengar på sin transfer till och från Paris Beauvais Airport.

Passagerare kan utnyttja direktbussarna genom att boka online på www.ryanair.se eller köpa biljetter ombord på Ryanairs flyg till Paris Beauvais, till dem garanterat de lägsta priserna - och den bästa transfern.

Ryanairs kommunikationschef Robin Kiely säger:

"Ryanair kommer att transportera över 81,5 miljoner passagerare i år till de lägsta priserna, till 180 flygplatser och fler än 1600 linjer. Nu kan våra passagerare komma ännu längre tack vare vårt busstransfersamarbete med VEA, som förbinder Paris Beauvais med Disneyland Paris. Biljetter finns att köpa både på Ryanair.se och ombord på våra plan till och från Paris Beauvais flygplats”.

VEA s kommersiella chef, Baudouin de Bretagne säger:

"VEA är mycket nöjda med vårt nya partnerskap med Ryanair, vilket gör det ännu enklare för semesterfirare att dra nytta av prisvärda Disneyland Paris resor. Med två dagliga avgångar mellan Beauvais flygplats och Disneyland, kan Ryanairs passagerare avnjuta VEA:s punktlighet kombinerat med en flotta av moderna bussar som ger en garanterat bekväm resa till ett oslagbart pris”.Annonsbilliga resor