fb


2013-06-28 10:41

TV3 SÄNDER TALANG SVERIGE 2014

| Mer

TV TV3 har förvärvat rättigheterna till Talang Sverige, Simon Cowells succéformat som sänds i ett 40-tal länder. Under våren 2014 kommer Talang Sverige att spelas in och sändas i TV3. För första gången kommer det inte finnas några begränsningar för vilka talanger som kan delta. Eld, akrobater, djur, sångare, motorfordon – alla nummer är välkomna att söka.
– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra tittare ett av världens största och mest omtyckta underhållningsprogram för hela familjen, säger Martin Akander, tf programdirektör för MTG TV.

Från och med idag går det bra att söka till Talang Sverige 2014 i TV3. Enda kravet: Att du har något fantastiskt du vill visa upp för svenska folket. Det kommer inte att finnas några begränsningar för vilka som kan delta eftersom TV3 spelar in programmet på stora arenor runt om i Sverige. Tidigare kunde exempelvis inte nummer med djur, eld och motorfordon delta.
- Vi vill utnyttja Talangs fulla potential så som det ser ut i resten av världen. I TV3 kommer Talang bli mer spektakulärt och varierat än tidigare, säger Martin Akander.

Ansökningsformulär till Talang Sverige 2014 finns på TV3.se.

Om Talang Sverige:
Talang Sverige bygger på Simon Cowells format Got Talent som hade premiär i USA 2006 och som idag sänds i ett 40-tal länder. Jakten på landets största talanger inleds med en serie auditions på stora arenor runt om i Sverige innan vinnaren koras i de avslutande finalomgångarna i Stockholm.

Talang Sverige produceras av Fremantle Media Sverige som även ligger bakom tv-produktioner som Idol och X-factor.
Annonsbilliga resor