fb


2013-06-25 21:10

AOC lanserar ny prisvärd skärmserie med elegant design

| Mer

Prylar Stockholm, den 25 juni 2013 – Skärmspecialisten AOC lanserar en ny och konkurrenskraftig skärmserie, 70ID, som är en uppföljare till den prisbelönta och populära produktfamiljen 50ID. Den nya serien kommer bestå av drygt 20 nya ultratunna modeller tillgängliga i olika storlekar och med olika upplösningar. Den nya serien är både kraftfull och prisvärd, och innehåller nybörjarskärmar med standardapplikationer till avancerade professionella skärmmodeller med hög upplösning.


e2270Swn är den nuvarande 54.6 cm (21.5 tum) medlemmen
i AOCs senaste produktfamilj, 70ID

Prisvärda skärmar
AOCs nya skärmserie riktar sig främst mot prismedvetna företag och konsumenter som vill ha kompromisslös prestanda och elegant design till ett rimligt pris. Modeller med bredbild erbjuder skärmytor mellan 46,9 - 68,6 cm (18,5 - 27 tum) med en upplösning från 1366x768 (WXGA) till otroliga 2560x1440 (WQHD). Samtliga modeller använder även den senaste generationen av LED-bakgrundsbelysning i olika 16:9 format. Utöver TN-paneler i toppklass, med responstid på 5 ms och en statisk kontrast på upp till 1000:1 (dynamisk kontrast: 20 000 000:1), kommer serien även inkludera instegsmodeller bestående av IPS-skärmar och en 68,6 cm skärm med avancerad PLS-skärmteknik.

Bred portfölj
AOC har utrustat de nya skärmarna med ett brett utbud av olika anslutningsmöjligheter och extra funktioner så som DVI-D, HDMI eller DisplayPort. Även modeller utrustade med högtalare och /eller uttag för externa ljudupplägg kommer att finnas i serien. Vissa av skärmarna kommer dessutom att ha en integrerad USB-hubb och ergonomiska funktioner som höjdjustering, lutning, vridning och pivot (porträtt)-funktioner, vilket gör dem ännu bekvämare att använda.

Smarta funktioner
De nya skärmarna är utrustade med en hel rad intelligenta mjukvarulösningar som förbättrar användarupplevelsen. Med i-Menu kan skärminställningarna enkelt ändras med musen och e-saver och Eco-mode minskar strömförbrukningen ytterligare. Samtliga skärmar är Energy Star 6, TCO 6.0 och EPEAT Silver/guld-märkta.

70ID är en elegant och stilren serie energinsåla skärmar, skonsamma mot både miljön och plånboken.

Låga priser
Just nu finns nedan nämnda skärmar tillgängliga i butik till de rekommenderade priserna nedan. Ytterligare modeller inom serien lanseras under de kommande månaderna. AOC har 3 års garanti och reperations och- bytesgaranti på samtliga skärmar.Annonsbilliga resor