fb


2013-06-22 14:52

LifeProof lanserar smidigt skal för iPad mini

| Mer

Prylar - Med elegant design och ett helhetsskydd mot vatten, smuts, snö och stötar LifeProof, den prisbelönta tillverkaren av tåliga, helskyddande skal för smartphones och surfplattor, kommer nu med en modell för Apples iPad mini.

Nya LifeProof fre för iPad mini har en nätt och elegant design samtidigt som det skyddar skärmen och ger full tillgänglighet till enhetens alla funktioner. Det är en perfekt matchning mellan iPad mini och den smala och snygga profilen hos LifeProofs skal. Det nya lätta skalet ger allt som användaren kan förvänta sig av LifeProof, inklusive skydd mot vatten, smuts, snö och stötar.

? Vi är väldigt glada att nu kunna introducera LifeProof fre för iPad mini, marknadens tunnaste helskyddande skal för surfplattor. Våra kunder älskar friheten som LifeProof ger dem, genom att de lätt kan bära med sina enheter överallt, säger Fredrik Torstensson, chef för global försäljning och affärsutveckling på LifeProof.
Tillbehör som medföljer LifeProof fre för iPad mini är en skyddande kontakt för hörlurar och en avtagbar axelrem. Dessutom finns extra tillbehör som ”flytväst” (Lifejacket) samt ett skyddsomslag och stativ.

LifeProof fre för iPad mini finns tillgänglig i Sverige från augusti 2013. Skalet finns i svart och vitt med ett cirkapris om 89,90 Euro.Annonsbilliga resor