fb


2013-06-22 14:51

TJEJERNA SOM SÖKER LYCKAN I DUBAI

| Mer

TV TV3: TV3 DOKUMENTÄR: DRÖMMEN OM DUBAI
Måndag 24/6 kl. 21:00 – SÄSONGSAVSLUTNING

TJEJERNA SOM SÖKER LYCKAN I DUBAI

Dubai är en av världens rikaste regioner. Här tävlar miljardärerna i skrytbyggen och lyxliv. Många söker sig också till Dubai för att söka solen, lyxen och de snabba pengarna. TV3 Dokumentär har träffat fyra svenska tjejer som jagar lyckan i det guldtyngda emiratet. Men det patriarkala och extremmaterialistiska samhället är också en tuff plats för kvinnor att arbeta i.

Vi möter bland andra före detta fotomodellen Kristina som idag är flygvärdinna i business class på ett exklusivt flygbolag. Kristinas liv består mest av att festa i Dubai eller andra städer runt om i världen, ständigt flankerad av förmögna män. Pernilla har en chefsposition på Abu Dhabis omskrivna F1-arena Yas Marina Circuit, en anläggning som samlar jetsetare, playboys och förmögna affärsmän från hela världen.

Mikaela från Borlänge jobbar som platschef och fitnessinstruktör på ett exklusivt gym och tävlar i hästhoppning på professionell nivå. Linnea var tidigare anställd på en frisörsalong i Dubai, men kände sig utnyttjad och bestämde sig för att starta eget. Linnea jobbar nästan dygnet runt för att uppnå sina drömmar.

Dessutom träffar vi Nadia som levde och jobbade mitt i Dubais förtrollande nattliv, med generösa män som ville bjuda på allt. Till sist valde hon dock att flytta hem till Sverige för att livet i Dubai inte passade henne.

Programledare för TV3 Dokumentär är Sanna Lundell.

Avsnitt: 5 av 5Annonsbilliga resor