fb


2013-06-10 19:28

ELSAS VÄRLD TILLBAKA I HÖST

| Mer

TV ELSAS VÄRLD TILLBAKA I HÖST
– REKORDPUBLIK SÅG FÖRSTA SÄSONGEN

Mode, kärlek, trubbel, kändisfester och catfights. Efterlängtade succéserien Elsas värld är i höst tillbaka med en andra säsong. Dramaserien baseras på Sofi Fahrmans populära böcker om Boråstjejen Elsa som startar en blogg för att erövra Stockholms modescen. I huvudrollen som modetokiga Elsa Gustavsson ser vi som vanligt Ellen Bergström. Första säsongen var en tittarsuccé på TV3 Play och hade totalt över två miljoner visningar.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna välkomma Sveriges mest framgångsrika webbunika serie Elsas värld tillbaka till TV3 Play. Vi var först med egenproducerade webbserien Glamourama, vi var såväl störst som först med webbdramat Elsas värld och till hösten kommer vi att flytta fram våra positioner ännu mer, där Elsas värld är en del i den satsningen, säger Jessica Grünewald, onlinechef MTG TV.

Allt cirklar kring Boråstjejen Elsa som flyttade till Stockholm för att prova lyckan. Hon startade en blogg som tack vare hennes streetsmarta personlighet och fingertoppskänsla för mode snart blev en av de största. Men Elsa fick samtidigt en avundsjuk fiende: bloggkonkurrenten Marilyn. Elsa lyckades även vinna den ouppnåelige, framgångsrike och snygge designern Hugos hjärta. Nu är Elsa redo för nästa stora steg i karriären: ett jobb som innebär ännu mer rampljus – men samtidigt ännu mer trubbel…

På rollistan i första säsongen såg vi bland andra Samuel Fröler, Ewa Fröling, Tilde Fröling, Joakim Nätterqvist, Alida Morberg, Viktor von Schirach, Bingo Rimér och Ellen Bergström.

Elsas Värld kommer att visas i 20 avsnitt och inspelningen startar i slutet av juli. Produktionsbolag är Tre Vänner.Annonsbilliga resor