fb


2013-05-23 21:20

Klart för Jönköpingsgala i januari 2014!

| Mer

Kommun Jönköpingsgalan är årets festligaste tillställning där strålkastarljuset riktas mot människor och organisationer som gör bra saker för vår region. Galan, som de senaste åren ägt rum under hösten, flyttas nu till januari. Lördagen den 25 januari 2014 premieras insatserna från 2013 som bidragit till att sätta Jönköpingsregionen på kartan i omvärlden.
Idrottsgalan, P3 Guld, Guldbaggegalan – januari är en månad när galorna duggar tätt i Sverige. Nu sällar sig även Jönköpingsgalan, som tidigare arrangerats under hösten, till den traditionella galamånaden.
Platsen för den festliga tillställningen är Elmia där det finns fantastiska möjligheter att skapa en mötesplats för de många hundra gästerna som galan lockar - och att inleda året med gala blir en inspirerande start på 2014!
Under förra årets Jönköpingsgala fanns över 600 gäster på plats på Elmia. 9 priser delades ut och över 60 samarbetspartners och sponsorer engagerade sig i galan. Dessutom nådde man genom kanaler som facebook och twitter ut till över 70 000 personer ute i Sverige och världen. 2012 års gala fick det högsta betyget någonsin av gäster och samarbetspartners. Här kan du se en film från Jönköpingsgalan 2012.
Efter sommaren släpps temat för galan, tillsammans med information om galaprogrammet och de priser som delas ut.Annonsbilliga resor