fb


2013-05-20 18:36

Imagine Dragons återvänder till Sverige i höst

| Mer

TV Imagine Dragons återvänder till Sverige i höst
I april tog Imagine Dragons den svenska publiken med storm när de uppträdde på ett sprängfyllt Debaser Medis i Stockholm. I höst återvänder succébandet från Las Vegas till huvudstaden då de den 5 november gör en konsert på Arenan i Fryshuset. Biljetterna släpps till försäljning på onsdag den 22 maj klockan 9.00.

Las Vegas-bandet Imagine Dragons seglade direkt upp på Billboard-listans andra plats när debutalbumet Night Visions landade i februari i fjol och har sedan dess åtnjutit en raketfärd rakt upp i stratosfären. Framgångarna har radat upp sig vilket också märktes när biljetterna till Sverigekonserten i april sålde slut i en rasande takt.

Imagine Dragons må kännas som de kommit från ingenstans, men grunden lades med tre år av harvande på scener i hemstaden Las Vegas uppsjö av kasinon, krigandes om uppmärksamhet med blackjack-borden och slotmaskinerna. Innan skivkontraktet kom hade bandet producerat tre ep:s och fått en växande fanskara samt några explosiva låtar som figurerande i både reklam, radio- och i tv-program. Bandet hade blivit heta och Interscope Records var bolaget som till slut fick deras signatur. I och med superhiten Radioactive i fjol kröp Imagine Dragons inte bara in i den breda skarans medvetande, utan också in på hela världens alla topplistor.

Många svenska fans blev tyvärr utan biljett i april trots att konserten flyttades till en större lokal efter det att samtliga biljetter ögonblickligen sålde slut. Vi är därför extra glada när vi nu kan bekräfta att Imagine Dragons kommer tillbaka till Sverige och ger fler människor chansen att ta del av kvartetten från Las Vegas. Lagom till att höstmörkret börjar nå sin kulmen i november kommer Imagine Dragons sprida en radioaktiv energi på Arenan i Fryshuset!Annonsbilliga resor