fb


2013-05-16 18:40

Readly släpper Android- och iPhoneversioner

| Mer

Mobilnyheter Readly lanserades för knappt två månader sedan och beskrevs då som ett Spotify för tidskrifter. Readly klättrade direkt upp på topplistan i App Store och succén fortsätter och nu med Android- och iPhoneversioner.

– Intresset för Readly har varit jättestort, vilket vi är väldigt glada över, säger Ola Grahn, Sverigechef för Readly. Att utveckla en version för Android och iPhone har varit självklart för oss hela tiden, och nu kan ännu fler ta del av vår digitala tidningskiosk.

Med Readly får läsare tillgång till alla tidskrifter i den digitala tidningskiosken direkt i läsplattan och telefonen för endast 99 kronor i månaden. Just nu finns över 400 utgåvor av 52 olika spännande magasin att välja bland och sortimentet växer hela tiden.

– Readly är en riktigt bra och användarfokuserad tjänst för läsning av tidningar, som vi gillar och som vi varit en del av med tidningar som M3, MacWorld och PC för Alla redan sedan starten för ett par månader sedan, säger Christer Pettersson, marknadschef för IDG:s konsumenttidningar. Att tjänsten nu även kommer för Android och iPhone gör att ännu fler kan upptäcka detta nya sätt att läsa digitala tidningar.

Readly förhandlar med förlag och presenterar nya tidskrifter löpande. Ambitionen är att leda digitaliseringen av tidningsbranschen och expandera till de Nordiska grannländerna och USA inom kort.Annonsbilliga resor