fb


2013-05-08 20:48

Kristallklar bildupplevelse med Philips nya 27-tums PLS-skärm

| Mer

Prylar Philips nya 27-tums PLS-skärm – lysande bildkvalitet samt integrerad webbkamera för att lättare kunna umgås med familj och vänner


Stockholm 7 maj 2013: Rykande färskt från CeBIT 2013, nya Philips 27-tums skärm med kristallklar Quad HD upplösning, en efterlängtad förbättring för vardagsrummet och hemmakontoret. MMD, det ledande teknikföretaget och varumärkespartner för Philips bildskärmar, är glada att tillkännage lanseringen av Philips 272C4, en skärm med kristallklar Quad HD-upplösning, MultiView stöd med inbyggd webbkamera och mikrofon.

Avancerad bildteknik som är enkel att använda
Den nya 27-tumsskärmen från Philips använder den senaste PLS Quad HD panelen som levererar en brilliant bildupplevelse med 2560 x 1440 pixlars upplösning vilket ger grafiskt livfulla bilder - särskilt i MultiView-läge, där klara detaljer är avgörande. Med MultiView kan tittarna strömma innehåll från flera källor samtidigt – med, låt säga, en sida av skärmen för att visa direktsänd sport-feed från en set-top-box, den andra sidan av skärmen för att surfa på webben. Skärmen kan användas på olika sätt för att förbättra tittarupplevelsen, med funktioner som SmartImage för olika sorters inställningar av visningsläge, SmartControl för enkel navigering, SmartContrast som förbättrar skärmens kontrast och SmartKolor för en rikare och mer levande bildupplevelse.
Underhållning på ett enkelt sätt
För användare som gillar att kunna välja bland en mängd olika nöjesval, erbjuder 272C4 en rad gränssnitt, däribland två DisplayPort-kontakter för kedjekoppling med såväl HDMI och DVI-uttag, samt tre USB 3.0-portar på ovansidan, och tillval av Thunderbolt. Det finns också en inbyggd 2.0 mega pixel webbkamera och mikrofon för att kunna videochatta med vänner och familj. Philips 27-tums skärm är en stor och rymlig skärm - som erbjuder utmärkt bildkvalitet – för att enkelt göra upplevelser via skärmen och umgänge med sina vänner och familj till en trevlig och så verklighetstrogen upplevelse som möjligt.
Tekniska specifikationer– Philips LCD Skärm med webbkamera och MultiViewAnnonsbilliga resor