fb


2013-05-08 20:47

Bose® nya AE2W Bluetooth®-hörlurar

| Mer

Prylar Stockholm, 7 maj 2013 – Idag lanserar Bose® AE2W Bluetooth®-hörlurar, företagets första trådlösa hörlurar med Bluetooth. Hörlurarnas omslutande ljud och bekväma passform gör det möjligt för användarna att trådlöst njuta av favoritfilmen, TV-programmet, musiken från sin iPad och andra mobila Bluetooth-enheter i timmar.
AE2W Bluetooth-hörlurarna är utrustade med Bose-patenterad TriPort-teknologi för att skapa ett djupare och mer verklighetstroget ljud när du lyssnar på musik eller tittar på film. Öronkuddarna är tillverkade i mjukt material för hög komfort. Hörlurarna väger inte mer än Bose AE2 och AE2i medan den avtagbara Bluetooth-modulens vikt inte är större än kabeln den ersätter.
AE2W-hörlurarna är optimerade för att användas med en iPad men är även kompatibla med de flesta mobila Bluetooth-enheter. Med det användarvänliga gränssnittet kan du enkelt styra vissa funktioner i din iPad utan att behöva avbryta musiklyssnandet eller TV-tittandet.
Anslut upp till två enheter Genom att hålla in två knappar på hörlurarnas Bluetooth-modul kan du trådlöst parkoppla upp till två enheter vilket gör det möjligt för användarna att växla mellan telefonsamtal och videotittande på sin iPad. Den trådlösa signalen fungerar upp till nio meter från enheten samtidigt som det uppladdningsbara batteriet ger minst sju timmars musiklyssnande och erbjuder över 200 timmar i standby-läge.

Skulle batteriet laddas ur eller om det saknas Bluetooth-anslutning ersätter den medföljande ljudsladden hörlurarnas avtagbara Bluetooth-modul. LED-indikatorer visar batteri- och anslutningsstatus samt om hörlurarna är av/på. Använder du en Apple iOS-enhet kan du även se hörlurarnas batterinivå på skärmen. Bose AE2W Bluetooth-hörlurar laddas via den medföljande USB-sladden.
Tillgänglighet Bose® AE2W Bluetooth-hörlurar kommer att finnas tillgängliga från och med slutet av maj i Bose butiker, hos auktoriserade Bose-återförsäljare och på www.bose.se med ett rekommenderat försäljningspris på 2.299 SEK inklusive moms.Annonsbilliga resor