fb


2013-05-08 20:46

Ny 27-tums PLS-skärm från Philips för kontorsproffs

| Mer

Prylar Philips nya 27-tums PLS-skärm, visades första gången på CEBIT 2013, ger kristallklara bilder i Quad HD (2560x1440). MultiView förbättrar produktiviteten med aktiv dubbel anslutning och visning. Den inbyggda webbkameran underlättar samarbete vilket och spar både tid och pengar.


Stockholm, 7 maj, 2013: MMD, företaget bakom Philips skärmar, lanserar en ny 27-tums skärm, Philips 272P4, med integrerad webbkamera och mikrofon som möjliggör konferenser från skrivbordet. PLS panelen, som ger skärpa till alla detaljer, kompletterar MultiView funktionen som gör att information kan visas från två olika källor samtidigt utan att kompromissa med tydlighet eller skärpa.
PLS Quad HD – bildkvalité för proffs
Den nya 27-tums skärmen använder den senaste PLS Quad HD panelen, och levererar vidvinkel visning med en upplösning på 2560 x 1440 pixlar till applikationer som CAD-CAM, grafik och bildåtergivning samt detaljrika kalkylblad och ekonomidokument. All färgåtergivning sker i sRGB och 8-bitars färgdjup.
Öka produktiviteten
Med MultiView kan användare koppla upp sig mot flera enheter samtidigt och streama information sida vid sida på skärmen. Här kommer skärmens bildkvalitet till sin rätt; en tydlig och detaljrik bild oavsett hur många fönster eller information skärmen är fylld av. Och eftersom produktivitet på kontoret också handlar om att samarbeta med andra, har skärmen en inbyggd webbkamera och mikrofon för att kunna kommunicera med kunder eller kollegor på andra platser – samtidigt som det finns tillräckligt med utrymme på skärmen för att göra en videokonferens till ett nöje.
Håller människor uppkopplade
Den nya 272P4 PLS skärmen är designad att hålla människor uppkopplade. Förutom HDMI finns flera möjligheter till uppkoppling så som high-speed USB 3.0, DisplayPort, PC-till-monitor länk som stödjer upp till 15 m kabel med 21.6 Gbps överföring för ultrasnabba uppdateringar av skärmen, plus möjligheten till ’dasiy-chain’ multipla skärmar.
Skärmen är också designad med en hälsoaspekt; med funktionen SmartErgoBase kan skärmen sänkas och höjas för maximal betraktningsvinkel. Hälsan för vår planet är också en viktig ingrediens, skärmen är utrustad med PowerSensor som automatiskt dimmar enheten när användaren inte sitter framför skärmen. Det sparar inte bara elräkningen, utan förlänger livslängden med 80 procent.
Tekniska specifikationer – Philips LCD skärm med webbkamera och MultiViewAnnonsbilliga resor