fb


2013-04-24 20:55

Skärpa och bredd - Philips nya 21:9-skärm

| Mer

Prylar Philips nya 29-tums skärm med panorama vy, ger skarp bild och med MultiView-funktionen kan du se på innehåll från flera källor samtidigt, finns nu i butik

Stockholm, den 24 april 2013: MMD, företaget bakom Philips skärmar lanserar en ny 29-tums panorama skärm med bildformat 21:9, AH-IPS-teknik som ger fantastisk färgåtergivning och MultiView-funktion, som gör det möjligt att visa innehåll från flera källor samtidigt på skärmen.

Bildkvalitet på bredden
Philips nya 29-tums skärm, 298X4QJAB, med ultrabred bild och 2560 x 1080 HD-upplösning samt fantastisk färgåtergivning, ger användare grym underhållning i hemmet. Tack vare skärmtekniken AH-IPS samt 178/178-graders betraktningsvinkel levereras skarpa bilder, levande färger och kristallklar bildåtergivning i alla vinklar, perfekt när hela familjen ska samlas för att kolla på film. Skärmen kommer med flera funktioner som förhöjer tittarupplevelsen, till exempel SmartImage med förinställningar av visningslägen, SmartControl som förenklar inställningarna, SmartContrast för en bättre skärmkontrast och SmartKolor för rikare och mer levande bilder.

Underhållning
Den nya skärmen från Philips levererar hög upplösning och bildkvalitet. Tack vare MultiVew-funktionen går det att använda flera enheter sida vid sida, till exempel sin PC och BluRay. Det går också att strömma innehåll från olika källor simultant, så att ena sidan av skärmen visar en live sport feed medan den andra sidan av skärmen kan användas till att surfa på nätet med sin netbook.

Flexibla anslutningar
Tack vare funktionen SmartConnect, kan skärmen kopplas till en hel rad med enheter. Utrustad med olika gränssnitt, så som DisplayPort, HDMI och Dual Link DVI. kan användare avnjuta okomprimerad och högupplöst video- och ljudinnehåll.Annonsbilliga resor