fb


2013-04-06 16:34

Fantastisk skärmprestanda och 16:10 ratio för en bredare bildupplevelse

| Mer

Prylar Philips senaste 24-tums LED-skärm är miljövänlig och tack vare sin 16:10 ratio lätt att uppleva men svår att toppa.


Stockholm den 5 april 2013: MMD, företaget bakom Philips skärmar, lanserar en ny serie skärmar för kontoret. Två nya 24-tums skärmar med 16:10 skärmratio och PowerSensor-teknologi, som ger upptill 80 procent lägre elförbrukning. Utöver miljövänlig design, erbjuder skärmarna den senaste generationens bildupplevelse med oslagbar kontrast, färgmättnad och bildskärpa.


De miljövänliga skärmarna finns tillgängliga i tre olika modeller, i färgerna silver och svart och är designade för att bidra till en sundare och miljövänligare planet. Tack vare PowerSensor-teknologin tonas skärmarna automatiskt ner när användare inte befinner sig i närheten. Det leder till en förlängd livslängd och upp till 80 procent lägre elkostnader. Skärmarna är dessutom tillverkade av 25 procent återvunnet material och är alla fria från skadliga bromerade flamskyddsmedel och polvinylklorid (PVC-BFR fri).


Bredare tittarupplevelse tack vare skärmarnas 16:10 ratio
Utöver den miljövänliga designen ger Philips LED skärmar en fantastisk tittarupplevelse. Användare kan jobba och njuta av sin skärm under en längre tid utan att få trötta ögon. En helt ny och innovativ funktion är den nya 16:10 ration – som ger en bredare tittarupplevelse på skärmar som i storleken inte skiljer sig från tidigare skärmar. Smartfunktionerna SmartImage för optimerad bildåtergivning, SmartControl för enklare navigering samt SmartContrast, som förhöjer kontrasten i bilderna ger alltid användare en optimal bildupplevelse. För kontorsanvändare är dessutom de nya ergonomiska funktionerna i B och P-serien fördelaktiga. Med SmartErgoBase kan skärmarna sänkas ända ner till bordsnivå, för en mer bekväm betraktningsvinkel. Skärmarnas ben hanterar även kablar på ett smidigare sätt, vilket förhindrar onödigt trassel av kablar på skrivbordet.


Snabbhet och anslutning
Snabbhet är en väldigt viktig faktor i alla moderna enheter. Med DisplayPort, som är en en PC-till-skärm länk som stödjer upp till 15 meter kabel och 10.8 Gbps/sek dataöverföring får användare en ultrasnabb uppstart och bild, samtidigt som de slipper fördröjningar vid uppdateringsfrekvenser. 24-tums-skärmarna i B och P-serien har även 2.0 USB-port med fyra ingångar för enklare anslutning till andra multimedia enheter.Annonsbilliga resor