fb


2013-04-06 16:33

Jan-Eric Österström blir orienteringens nya marknadschef

| Mer

Folk Jan-Eric Österström bir ny marknadschef på Svenska Orienteringsförbundet. Han tillträde tjänsten under första veckan av april.

Jan-Eric Österström kommer de närmaste tre åren från arbete med den egna konsultfirman där fokus har legat på event inom idrottsområdet. Jan-Eric Österström har även erfarenheter från marknadsföring och försäljning inom konsultföretag som Cap Gemini och Agero. Tidigare var Österström i åtta år ansvarig för Lidingöloppet och han har även varit ordförande i En Svensk Klassiker. Österström har en bakgrund som både ledare och styrelserepresentant inom fotboll och friidrott.
- Det känns bra och spännande. Det är ju mycket som händer nu och som kommer att hända inom organisationen under kommande åren och jag ser fram emot att få bidra med mitt nätverk och min bakgrund, säger Jan-Eric Österström.

Tjänstens huvuduppdrag blir att arbeta med nya och nuvarande samarbetspartners till Svensk Orientering.
- Det känns väldigt bra att rekryteringen nu är klar och att det blev Jan-Eric som har den erfarenheten och kompetens som behövs för att möta de utmaningar som orienteringen står inför, säger förbundschefen Susanne Söderholm.Annonsbilliga resor