fb


2013-03-27 19:03

Readly direkt till topplistan i App-store

| Mer

Webbnyheter När den svenska tidskriftsappen Readly släpptes i måndags gick den rakt upp til andraplatsen på tio-i-topplistan över de mest nedladdade i Apples appstore. Idag inehåller appen 291 svenska magasin fördelat på 37 titlar och antalet växer dagligen.

- Intresset för att läsa svenska tidskrifter på iPad är högt, säger Per Hellberg VD Readly. Sedan lanseringen har vi legat i toppen bland de mest nedladdade apparna i Sverige.

I Readly får läsaren får obegränsad tillgång till hundratals tidningar i Readlys digitala tidningskiosk vilket betyder ett brett sortiment i läsplattan.

Det är gratis att prova ett nummer av varje tidskrift på Readly. För den som vill ha obegränsad tillgång kostar det 99 SEK per månad.

- Precis som Spotify gör det enkelt för lyssnaren att finna favoritartisterna och ny musik, möjliggör Readly för läsaren att läsa såväl favoritmagasin som att hitta ny intressant läsning i andra magasin, fortsätter Per Hellberg.

Readly förhandlar med flera förlag och tidskrifter löpande. Tidningsförlagen får via Readly chansen att hitta nya läsare och nya upplageintäkter. Redaktionerna får nya insikter i vilka som läser, hur de läser och vad de väljer att dela med andra. De tidningar som läses i Readly registreras av TS, branschens opartiska organ för upplageräkning.Annonsbilliga resor