fb


2013-02-23 20:28

Gustav Käll från Nyheter 24-gruppen börjar på Delta Projects

| Mer

Folk World of Warcraft-profil och KAM på Nyheter24-gruppen, Gustav Käll blir den 1 mars Key Account Manager på det svenska utvecklingsföretaget Delta Projects. Delta Projects leder utvecklingen av intelligenta lösningar för digital medieplanering i Europa.

Delta Projects, en svensk utvecklare av köpplattformar för beteendestyrd online annonsering för den europeiska marknaden rekryterar en ny Key Account Manager i form av den nuvarande delägaren till sajten Nyheter24-gruppen, Gustav Käll:

Gustav Käll: blir ny Key Account Manager för Delta Projects DSP (Demand Side Platform) ett system för realtidsköp (RTB) av digital displayannonsering via annonsbörser och annonsnätverk, med detaljerad segmentering baserad på användarens webbhistorik. Gustav kommer närmast från Nyheter 24-gruppen. Han har tidigare bl a tillhört världseliten i World of Warcraft och var då sponsrad av företag som Dell, Microsoft och Intel, Gustav lade sin gamingkarriär på hyllan 2008 men är fortfarande en profil inom såväl den svenska som internationella webbvärlden.

– Delta Projects är väldigt spännande företag som jag har haft ögonen på under en längre tid. Dels för att de är ett välskött bolag med en väldigt bra utveckling men framförallt känns det spännande att få arbeta på ett företag som uppfinner lösningar som förändrar användandet av Internet! Det finns ingen konflikt mellan mig och Nyheter24-gruppen, det här är ett val som jag har gjort för att utveckla min karriär och få kompetens inom teknikförsäljning, säger Gustav Käll.
Annonsbilliga resor